Erfaringsaften for alle

NÆSTE GANG – 12. oktober 2016                                  

I går afholdt jeg det første Åbent Hus på Venø – eller erfaringsaften som vi endte med at kalde det.

Vi var 6 personer samlet og der var en god stemning. Der blev talt om, hvor svært det er at give sig selv tid i hverdagen. Vi talte om hvordan man kan lave nye vaner og hvilke værktøjer der er gode til hvad. Der var deltagere der aldrig havde brugt appen og deltagere der havde downloadet den, men havde svært ved at komme igang og andre der brugte den jævnligt. Alle kunne bidrage med hver deres spørgsmål og erfaringer.

Det var en rigtig positiv oplevelse og der var stemning for at fortsætte, så nu vil jeg melde  den næste dato ud.

Der ingen krav til dig. Du kan have det godt eller skidt. Du kan ønske at komme for at stille et par spørgsmål eller dele en erfaring. Du kan ønske bare at komme og lytte til hvad andre taler om. Det er helt op til dig.

Jeg byder på en kop kaffe eller te og så sætter vi os ved langbordet. Det bliver ganske uformelt. Jeg vil ikke lave terapi eller kursus. Bare være til stede og bidrage med mine erfaringer og lytte til jeres. Det er altså en slags mødested, hvor man kan udveksle erfaringer eller få inspiration. Jeg er den aften mere en inspirator end en terapeut.

Næste gang bliver:

Onsdag d. 12. oktober 19.45 ( færgen 19.30)

Overfartstaksten er 65 kr pr. bil med fører – rabatten gælder måneden ud.

Skriv her på bloggen eller direkte på min mail psykhus@venoe.dk hvis du vil deltage. Det koster ikke noget og du behøver ikke have købt hele appen for at deltage.

 

Hvis du vil læse mere om appen, så kan du starte her:

https://psykologernelykke.dk/?portfolio=leonor

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *