Kan man dø af stress?

Ja, desværre
Stress er blevet et dagligdags ord og det lyder jo ikke så farligt. Men desværre kan det være meget farligt. Så hvis du har svært ved at finde ro, svært ved at koncentrere dig om en samtale og svært ved at sove, er der grund til at stoppe op og tænke sig grundigt om.
Hvorfor er det farligt?
Kroppen kan sagtens holde til at være stresset i kortere perioder, faktisk kan man ligefrem blive lidt “høj” af det. Til gengæld er det direkte usundt at være stresset i længere perioder. Hjernen kan simpelthen ikke holde til det. På et tidspunkt tager den skade og det begynder at gå ud over din hukommelse og din evne til at være fokuseret. Det kan også være kroppen, der siger fra ved at “lægge dig ned” med urimeligt høj puls eller blodtryk. Begge dele er klart din krops måde at råbe vagt i gevær og hvis du har dit liv kært, så bør du lytte til den. Desværre har jeg oplevet mennesker, der ikke nåede at stoppe op, før det var for sent. Læs mere i min artikel “Kan man dø af stress?”: Eller overvej at finde en metode til noget mere ro i dit liv.

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: An access token is required to request this resource.
Type: OAuthException
Solution: See here for how to solve this error

Få hjælp af en app

Hvis du har svært ved det, kan du finde hjælp i min app Psykologens Værktøjskasse som du finder på Appstore eller i Google Play.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *