Et nyt liv uden vold?


Dit liv ser måske pænt ud på overfladen, men er præget af trusler eller psykisk kontrol? Så pas på du ikke kommer til at vænne dig til det det.

“Det er ikke så slemt.” 

Jeg har ofte hørt mennesker i voldelige forhold sige at “det ikke er så slemt”. Men selv når trusler og vold ikke sker ofte, er det slemt nok at gå og frygte for næste vredesudbrud. Du fortjener at være tryg. Det er ikke meningen du skal gå og være bange for at gøre sin partner vred eller irritabel.

Hold fast i dig selv – med App

Pas på du ikke vænner dig til at bøje hovedet så meget, at du til sidst næsten glemmer, hvad du selv mener, og hvem du selv er.

Øv dig i at holde fast i dig selv med værktøjet “Det magiske tæppe,” som du finder i appen PSYKOLOGENS VÆRKTØJSKASSE. Værktøjet kan også hjælpe dig i den første tid efter et brud, fx når du er til forældremøder eller i andre situationer, hvor du skal kunne klare at være sammen med din tidligere ægtefælle. Mange af mine tidligere klienter har trænet med “Det magiske tæppe” og efterhånden lært sig at lave et mentalt skjold, der beskytter dem i pressede situationer.

This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts.
Click to show error
Error: Server configuration issue

Bøjer du nakken i dit parforhold?

Savner du tryghed?

Alt for mange parforhold er præget af overvågning og trusler. Desværre kan man vænne sig til utrygheden og bilde sig selv ind at det ikke er så slemt. Men du fortjener bedre. Du fortjener at være tryg.

Ser det pænt ud på overfladen?

Parforholdet kan sagtens se pænt ud på overfladen men dække over at den ene part kontrollerer eller truer den anden. Måske lever du i sådan et forhold og har vænnet dig til at blive talt til på en nedladende eller truende måde?

Frygter du næste vredesudbrud?             

Mange kvinder lever med psykisk eller fysisk vold, og ofte bilder de sig ind at “det ikke er så slemt”. Men det er slemt at gå og frygte for næste vredesudbrud. Du fortjener som alle andre at leve i et trygt forhold.

Bøjer du nakken? 

Det er ikke meningen at man skal gå og være bange for at gøre sin partner vred, Hvis du gør det, risikerer du at bøje hovedet så meget at du til sidst næsten har glemt hvad du selv mener og hvem du egentlig er.

Svært – også efter bruddet

Hvis du har levet i et voldeligt forhold er det en sej proces du står foran. Du skal til at lære at lytte til dig selv og passe på dig selv. Her kan du få hjælp af appen “Psykologens vætæpperktøjskasse*, der har en række øvelser til at styrke dit selvværd – også efter vold og mobning. Du kan fx starte med “Det magiske tæppe”, der er gavnlig når du skal være i lokale med den, der tidligere har truet dig. Mange af de mennesker, der er kommet hos mig igennem årene, har trænet med “Det magiske tæppe” og efterhånden lært sig at lave et mentalt skjold, der beskytter dem i pressede situationer.

This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts.
Click to show error
Error: Server configuration issue