Dit barn kan få støtte til at slappe af og finde ro eller få energi. Dit barn kan lytte til øvelser og helende historier, der træner ham eller hende i for eksempel at blive bedre til at tro på sig selv. I appen “Børnekassen” er der historier til når det gør ondt, til svære skift og til godnat. Der er historier til børn, der har oplevet mobning og er kede af det eller har brug for at sige fra.

Børnekassen

Hjælp dit barn til en bedre søvn

“Børnekassen” er en app med historier, der er udviklet til at hjælpe børn med at falde i søvn. Lad dit barn lytte til fx historien om pigen med den store fantasi  eller drengen der har en sovehule med flyvende fisk og lysende planeter. Lad dit barn vælge ud fra billederne, hvilken historie han eller hun har lyst til at høre.

Der kommer hurtigt en favorit, der er god at høre i en længere periode. Historierne vil både støtte dit barn i at falde i søvn og træne barnet i at håndtere uro i det hele taget.

1   1


Dit barn får støtte til at håndtere uro

I appen “Børnekassen” finder du øvelser og historier, der kan træne dit barn til gradvist at blive bedre til at slappe af og håndtere angst og uro. Fx historien om den bekymrede krebs, der kan støtte dit barn i lige så stille at blive mere modig og lukke op for nogle følelser, som han eller hun plejer at gemme væk.

Der er også øvelser som “Lille uro banker på”, der egner sig til situationer, hvor barnet er meget bekymret og har brug for hjælp til at slappe af. Start evt. med den gratis øvelse i denne kategori – den hedder “Det magiske tæppe”

1   1   1


Giver dit barn energi og tro på sig selv

“Børnekassen” byder på historier, der kan give dit barn mere energi og  støtte til at mærke sin egen styrke, hvis han eller hun fx oplever at blive drillet i skolen.  Lad dit barn lytte til  “Bjerget” og vis at barnet at det er stærkere end det tror. Eller vælg “Koen, der gumlede på om den var god nok.”

1   1


Hvis far og mor er skilt

I appen “Børnekassen” er der historier, der er målrettet børn, der ofte skal flytte fra mor til far og fra far til mor. Det kan være svært at  håndtere skiftet fra den ene til den anden forældre på ugentlig basis.

Derfor kan det være rart for barnet med en historie, som han/hun kan spejle sig i, som fx “Lille ugle og de krøllede dage” eller “De trætte huse”.

1   1