Åbent hus – d. 6. sep. 19.45

Jeg får jævnligt spørgsmål til hvordan man bedst bruger min app – “Psykologens værktøjskasse.” Hvilke øvelser skal man starte med? Hvornår kan man selv arbejde og hvornår bør man søge professionel hjælp? Kan man arbejde med sin depression? Kan man selv reducere sin stress? Hvad nu, hvis man er sin egen værste kritiker? Spørgsmålene er mange.

De, der kommer her i terapi, har jo lejlighed til at spørge mig. Jeg kan så fortælle hvad jeg synes er bedst og hvad min erfaring er fra andre, der bruger appen. Jeg har jo ret lang ventetid, så en del af dem som ringer til mig, fordi de gerne vil arbejde med mine mindfulness og hypnoseværktøjer, må jeg desværre skuffe.

Nu har jeg så fået den ide at jeg vil holde et åbent hus. Hvis det bliver en succes, vil jeg gentage det ca. en gang om måneden.

Min ide er at det skal være gratis for dem, der har købt den fulde version af appen – det koster 299 kr en gang for alle. Det er om jeg så må sige adgangsbilletten.

 

Ellers er der ingen krav til dig. Du kan have det godt eller skidt. Du kan ønske at komme for at stille et par spørgsmål eller dele en erfaring. Du kan ønske bare at komme og lytte til hvad andre taler om. Det er helt op til dig.

Jeg byder på en kop kaffe eller te og så sætter vi os ved langbordet. Det bliver ganske uformelt. Jeg vil ikke lave terapi eller kursus. Bare være til stede og bidrage med mine erfaringer og lytte til jeres. Det er altså en slags mødested, hvor man kan udveksle erfaringer eller få inspiration. Jeg er den aften mere en inspirator end en terapeut. Vi kan være fra 2-10 deltagere, Varighed 1,5 time.

Hvis du vil læse mere om appen, så kan du starte her:

https://psykologernelykke.dk/?portfolio=leonor

Hvis du vil med, så send mig en sms på 28 73 06 46 med dit navn eller skriv et svar på denne mail. (Vær opmærksom på at du skal betale for en færgeoverfart – det koster 95 kr pr bil inklusiv passagerer – tur/retur.)

Hvis du kender nogen, som du tror har interesse i at komme med, så må du gerne give informationen videre, så kan de selv kontakte mig.

Jeg er spændt på hvor mange vi bliver, men altså max 10 denne gang.

 

Med venlig hilsen Lotte

 

PS.  Tidspunktet 19.40 passer med at tage færgen 19.30 fra Struer-siden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *