Hvad er egentlig mindfulness?

At mærke det der er

Mindfulness er en øvelse i at mærke det, der er. Uden at  forsøge at ændre på det. Du kan både arbejde med dig selv gennem mindfulness og selvhypnose. Hvor man med hypnose arbejder på at forandre sig, handler det at være mindfull om at være med det, der er. At mærke, hvordan man har det og falde til ro med det. Nogle gange har man brug for det ene, nogle gange har man brug for det andet.

Mindfull med en historie

Man kan lytte til helende historier som en form for mindfulness, hvor man trækker vejret roligt og mærker sin krop, mens man lader historien gå sine egne veje.

Hvis du vælger at lytte til nogle af mine helende historier i appen Psykologens Værktøjskasse, hjælper jeg dig på vej. Læs mere om appen på denne hjemmeside under menupunktet App eller download appen gratis på din telefon og prøv de gratis øvelser i første omgang.

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: An access token is required to request this resource.
Type: OAuthException
Solution: See here for how to solve this error

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *