Vil du skrue ned for din stress?

Læg mærke til dit tempo

Hvis du har fysiske gener, hjertebanken, koncentrationsbesvær eller bare svært ved at slappe af kan det skyldes at du har været stresset i alt for lang tid.

Måske har du selv den samme fornemmelse? Så handler det om hurtigst muligt at få skruet ned for tempoet i dit liv.  Og for at kunne skrue ned må du starte med at mærke dit tempo. Det er en øvelse i sig selv.

Indre ro

Du skal have fat i din indre ro, og det kan gøres på mange måder. Nogle mennesker går ture langs vandet eller i skoven, andre strikker eller hækler, eller dyrker yoga og meditation.

Der er mange gode måder, du kan få tempoet ned på og dermed langsomt begynde at finde en indre ro. Det kommer ikke med det samme, så du må være lidt tålmodig.  Hvis du har brug for nye værktøjer, så kan du downloade appen “Psykologens Værktøjskasse” og lytte til værktøjet “Opdagelsesrejsen”, der tager din opmærksomhed med på en rejse ud i verden og ind i dig selv.

Du kan også bruge en af de mange andre værktøjer, som fx “Lænestolen” eller  “Lommelygten”

Præstere – eller bare være…

For nogle er det nødvendigt med en sygemelding i en periode. Der er ofte et behov for at få mindre fokus på at præstere og mere på at være. Til det formål kan du få støtte af  “Livets flod”.  Værktøjerne kan købes for 25 kr. pr. styk eller du kan få dem for under det halve, hvis du køber alle øvelserne og historierne på en gang. Selve appen er gratis at downloade og der er også to gratis værktøjer, som du kan prøve.

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: An access token is required to request this resource.
Type: OAuthException
Solution: See here for how to solve this error

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *