Nu over 3000 brugere af unik terapi app

Psykologens Værktøjskasse er en APP med 35 værktøjer, du kan bruge igen og igen. Alle værktøjerne træner dig i at opnå større nærvær.

Der er værktøjer til:

  • afslapning, nærvær og ro
  • stress
  • angst
  • selvværdsproblemer
  • depression
  • smerter
  • søvnproblemer
  • sorg og sygdom
  • at blive klar til eksamen

App’en er udstyret med en offline-funktion, der gør det muligt at hente lydfilerne, når du ikke har internetforbindelse. Dette giver god mulighed for at tage app’en med i sommerhuset, på ferien eller i flyet.

App’en “Psykologens Værktøjskasse”  kan downloades gratis via Appstore eller Google Play 

Du kan bruge de to gratis værktøjer eller få adgang til hele app’en med ca. 16 timers professionel guidning. Der er 35 forskellige psykologiske værktøjer.
Du kan købe de enkelte øvelser for priser på 8 kr, 25 kr eller 39 kr stykket, eller få adgang til hele appen for 299 kr – så sparer du over 500 kr.
Download på din iPhone eller iPad her
Download på din Android-telefon her 
     
‘                      
☆☆☆☆ “Givende og hjertevarm App”   Fysioterapeut Mette Grefstad ‎skriver: “En glæde! Mindfulness og hypnose App på dansk. Denne har jeg savnet, både til eget brug samt til anbefaling i min dagligdag på klinkken. <3 Tak til Lotte Lykke Frederiksen, – autoriseret psykolog og specialist i klinisk psykologi og psykoterapi, som har udviklet denne brugervenlige, givende og hjertevarme App.”                       
☆☆☆☆☆ “Jeg anbefaler til alle” 
Karin Hasling skriver:  “r jeg har migræne, hjælper dine historier og værktøjer mig. Jeg anbefaler til alle, jeg kender ;o)”
 ‘                                   
☆☆☆☆ “Spot on! “
Marie Rasmussen skiver :”” Wow. Spot on! Det må jeg prøve!”
 ‘
☆☆☆☆☆ “En unik terapi app” 
Psykolog Silas Risbjerg Terkelsen har testet Psykologens Værktøjskasse og skriver:
“Oplever du, at der er ting, der bliver ved med at dræne dig for energi og gøre dig modløs? Oplever du sorg, stress, eller uro? Står du i en livssituation, der er svær at håndtere rationelt? Så kan denne app netop være det redskab du søger. Nøgleordet er helende historier. Formålet med at lytte til app’ens historier og øvelser er at hjælpe dig med at bearbejde svære eller ubehagelige tanker og følelser og derigennem styrke selvværd, selvfølelse og selvforståelse. En unik terapi app med karakteristiske farverige illustrationer.”
Hvem har lavet appen?
App’en er konstrueret af psykolog og specialist i psykoterapi, Lotte Lykke Frederiksen, og bygger på en kombination af grundprincipperne i mindfulness baseret kognitiv terapi og storytelling metoder, som beskrevet i min bog, Helende historier (2013), der kan købes på saxo.com.
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *