Et nyt liv uden vold?


Dit liv ser måske pænt ud på overfladen, men er præget af trusler eller psykisk kontrol? Så pas på du ikke kommer til at vænne dig til det det.

“Det er ikke så slemt.” 

Jeg har ofte hørt mennesker i voldelige forhold sige at “det ikke er så slemt”. Men selv når trusler og vold ikke sker ofte, er det slemt nok at gå og frygte for næste vredesudbrud. Du fortjener at være tryg. Det er ikke meningen du skal gå og være bange for at gøre sin partner vred eller irritabel.

Hold fast i dig selv – med App

Pas på du ikke vænner dig til at bøje hovedet så meget, at du til sidst næsten glemmer, hvad du selv mener, og hvem du selv er.

Øv dig i at holde fast i dig selv med værktøjet “Det magiske tæppe,” som du finder i appen PSYKOLOGENS VÆRKTØJSKASSE. Værktøjet kan også hjælpe dig i den første tid efter et brud, fx når du er til forældremøder eller i andre situationer, hvor du skal kunne klare at være sammen med din tidligere ægtefælle. Mange af mine tidligere klienter har trænet med “Det magiske tæppe” og efterhånden lært sig at lave et mentalt skjold, der beskytter dem i pressede situationer.

This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts.
Click to show error
Error: (#200) Provide valid app ID Type: OAuthException

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *