Helende historier, 2013

Historier, der bevæger

Historierne handler om alt fra angst til mobning, sorg, depression og stress samt livstruende sygdom og lavt selvværd. Der er også historier om mennesker, der tager mere hensyn til andre end til sig selv, og som til sidst bliver belastet af at trække hele læsset.  Det er historier, der bevæger de fleste mennesker.

 Ikke kun for fagpersoner!

Helende historier har en undertitel, der godt kan virke ret afskrækkhelende historierende. Alligevel kan bogen klart anbefales til andre end terapeuter. Både hvis du har lyst til at læse de eventyragtige og fabelagtige historier, og se om nogle af dem afspejler noget i dit eget liv. Og hvis du er nysgerrig på, hvordan en terapeutisk proces foregår og hvordan jeg arbejder.

Helende historier som lydbog

Desværre findes Helende historier ikke som lydbog, men fortvivl ikke: Du kan nemlig downloade min app Mindfulness og Hypnose – psykologens værktøjskasse og derigennem få lejlighed til at lytte til min indtaling af både historierne fra denne bog samt en lang række ekstra historier. Og der kommer hele tiden nye til.

Vil du med ind i det private rum?

Normalt er terapien et ret privat rum, men de 12 mennesker, der er beskrevet i denne bog har givet tilladelse til at jeg beskriver terapiforløbet (dog selvfølgelig i anonymiseret form). Mange læsere har fortalt mig at de synes det var både spændende o

Kvartalsbog

I efteråret 2015 blev Helende historier valgt som kvartalsbog i Frydenlunds Bogklub, og mange pædagogisk og psykologisk interesserede mennesker valgte at købe den. Sidenhen er der også rigtig mange, der har læst bogen fordi de har følt sig hørt og set i de forskellige helende historier.

This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts.
Click to show error
Error: Server configuration issue