Hvordan får man fat på værktøjerne?

Download appen på din android-telefon – vejledning:

Kom direkte til app’ens side på Google play ved at klikke her eller følg trinene nedenfor:

Trin 1
Tryk på Google Play ikonet på din telefon
google play

 

 

Trin 2
Oppe i højre hjørne ses et søgeikon i form af et forstørrelsesglas. Tryk på ikonet.
google søg

Trin 3
I søgefeltet indtastes “Psykologens Værktøjskasse”.

Trin 4
Appen vises med dets ikon. Klik på ikonet som på billedet herunder, og tryk “Installer”
app ikon

Trin 5
Telefonen downloader app’en og installerer automatisk. Hvis det er første gang du downloader en app bliver du også bedt om at taste dine betalingsoplysninger. Det betyder ikke at det koster noget det du er igang med nu, men det er for at gøre det lettere når du går igang med at købe. Du bliver altid spurgt om du vil købe.
Det er gratis at hente denne app og det er først senere du skal tage stilling til om du vil købe, og i givet fald hvor meget du vil købe.

Download appen på din iPhone eller iPad – vejledning:

Kom direkte til app’ens side på App Store ved at klikke her eller følg trinene nedenfor:

Trin1
Tryk på ikonet for App Storen magen til billedet herunder

Trin 2
Så åbner Appstoren med en side, der reklamerer for nye apps og spil. Du skal bare ignorere disse reklamer og kigge helt nede i bunden af skærmbilledet, hvor der er 5 små tegnede ikoner med teksterne Udvalgte, Hitlister, Udforsk, Søg og Opdateringer. Det er især de sidste to du skal være opmærksom på.

Trin 3
Tryk på søgeikonet. Nu kommer der en liste frem over populære søgninger. Igen kan du ignorere dette og lade blikket glide op i toppen af skærmbilledet, hvor der nu er fremkommet et søgefelt. Her skriver du “Mindfulness og hypnose” eller “Psykologens værktøjskasse”, hvorefter der kommer et billede af appen med blå baggrund og to ansigter i profil. Du klikker nu på knappen ÅBN.
ikon app store

Trin 4
Så kommer en login boks frem. Her skal du skrive adgangskoden til dit Apple Id.

Trin 5
Hvis det er første gang du downloader en app bliver du også bedt om at taste dine betalingsoplysninger. Det betyder ikke at det koster noget det du er igang med nu, men det er for at gøre det lettere når du går igang med at købe. Du bliver altid spurgt om du vil købe.
Det er gratis at hente denne app og det er først senere du skal tage stilling til om du vil købe, og i givet fald hvor meget du vil købe.