Priser: Fra gratis og opefter

Det er gratis

Det er gratis at downloade appen og kigge på den og læse om de forskellige øvelser. Der er også en øvelse i en forkortet udgave, der er gratis at lytte til. Den hedder “Det blå fokus (gratis version)”
Hvis man prøver at lytte til de andre øvelser vil der komme et billede, der siger at det koster 25 kr og spørger om man vil købe.

Hele pakken i alle årene fremover – for 299 kr

Hvis du vil fremtidssikre dig selv med hensyn til kommende historier eller fokusøvelser vil jeg anbefale dig at købe hele pakken for 299 kr. Så har du alle øvelser for 11 kr pr. stk.

Så mange gange du har lyst – for 25 kr

Når du har hentet en historie og betalt for den, kan du høre den igen og igen. I mange år fremover. Så ofte du har lyst. Og jeg vil anbefale dig at høre den samme historie eller bruge den samme øvelse et pænt antal gange, så den kan gøre sin virkning. Det kan godt betyde at du skal høre den hver  eller hveranden dag i nogle uger. Hvis du er glad for en historie eller en fokusøvelse  kan du sandsynligvis finde en række andre ting i værktøjskassen, som du kan have glæde af.

OBS

Hvis du skifter fra Iphone til Android telefon eller omvendt bliver du desværre nødt til at købe Psykologens værktøjskasse (og eventuelt andre apps) igen, da du har købt en udgave der kun virker i en bestemt butik. Det svarer lidt til at købe en ny bil af et helt andet mærke end den forrige, hvorefter man ikke kan bruge sin gamle tagbøjle, sine vinterdæk osv.
Hvis du holder dig til telefoner der bruger Google Play, hvis det er der du har købt appen eller Ipads og Iphones hvis du har købt den gennem Appstoren, så vil den også virke på den nye telefon. Hvis du har en Iphone virker den fx også på næste Iphone og Ipad.