PSYKOLOGEnS VÆRKTØJSKASSE

Lotte Lykke Frederiksen har lavet en app, der hedder “Psykologens Værktøjskasse.” Hvis du downloader den, får du hjælp til stress, angst, tristhed, selvværd, eksamen mm.

KOM I GANG MED APPEN

Jeg har gjort en lang række af mine værktøjer tilgængelige for dig i en app,  der hedder “Psykologens værktøjskasse.”

Appen guider dig trin for trin. Du får hjælp til at arbejde med alt fra stress, angst, lavt selvværd, sorg, kronisk smerte, vold, overgreb og mobning.

psykologens værktøjskasse

HJÆLP TIL SELVHJÆLP

I appen er er øvelser beregnet til en tilbagelænet lytning, hvor du bare kan lade historien rulle igennem dig. Du behøver ikke koncentrere dig  om at følge med i handlingen for at opnå en virkning.

Der er også øvelser, hvor du er mere aktiv. Du bliver fx bedt om at tænke på noget bestemt eller trække vejret på en særlig måde.

Har du problemer med appen?

Har du problemer med eller spørgsmål til Psykologens Værktøjskasse vil Lotte gerne høre fra dig. Det er vigtigt, at du får så god en oplevelse som overhovedet muligt, så skriv hellere end gerne en mail til mig, hvis du har brug for support: lotte@psykologernelykke.dk.

KOM I GANG

Start med det værktøj, der passer til dit aktuelle behov. Hen af vejen kan du inddrage nogle flere.
Et værktøj kan virke forskelligt afhængigt af dit humør, og hvor du er i livet. Du kan læne sig tilbage og lade værktøjerne virke uden at tænke nærmere over det. Det er så at sige dem, der arbejder, og ikke dig.

LOMMELYGTEN

Kom væk fra
bekymringstanker

BABUSHKADUKKEN

Hold det tunge på passende afstand

De trætte huse

Få fat i livsgnisten igen

Livets flod

Få hjælp til at omstille dig efter en længere overbelastning

Det store kattedyr

Lær din angst at kende og kickstart din energi

VÆVERSKEN

Støtte til at leve som uhelbredeligt syg

Den gyldne gaffel

Reducer dine smerter

TÅREN OG DEN HVIDHALEDE SHAMAN

Find dig til rette med din tristhed

Den røde snurretop

Få styr på overbelastningen

THE BOSANOVA KID

Stop op før du brænder ud

SVANENS LANGE REJSE

Få bedre jordforbindelse

FOREBYG STRESS –
VELVÆRE MED OXYTYCIN

Du kan også bruge historierne og øvelserne mere præventivt, for at hjælpe dig selv ned i gear og undgå at du kommer ind i en negativ spiral hvor du til sidst ikke er i stand til at slappe af.

At lytte til de mindfulde historier vil hjælpe dig med at fremkalde det beroligende hormon Oxytycin, der får din krop til at føle behag og velvære. Det styrker dig også på en lang række områder: mindsker smerter, bedre fordøjelsen, sænker blodtrykket, øger kroppens blodgennemstrømning.

PRISER: FRA GRATIS OG OPEFTER

Det er gratis

Det er gratis at downloade appen og prøve to lydfiler gratis.

Hvis man prøver at lytte til de andre øvelser vil der komme et billede, der siger at det koster 25 kr. og spørger, om man vil købe.

Hele pakken i alle årene fremover – for 329 kr.

Hvis du vil fremtidssikre dig selv med hensyn til kommende historier eller fokusøvelser vil jeg anbefale dig at købe hele pakken for 299 kr. Så har du alle øvelser for 11 kr pr. stk.

Så mange gange du har lyst – for 25 kr.

Når du har hentet en historie og betalt for den, kan du høre den igen og igen. I mange år fremover. Så ofte du har lyst.

Og jeg vil anbefale dig at høre den samme historie eller bruge den samme øvelse et pænt antal gange, så den kan gøre sin virkning. Det kan godt betyde at du skal høre den hver eller hveranden dag i nogle uger. Hvis du er glad for en historie eller en fokusøvelse kan du sandsynligvis finde en række andre ting i værktøjskassen, som du kan have glæde af.

OBS

Hvis du skifter fra Iphone til Android telefon eller omvendt bliver du desværre nødt til at købe Psykologens værktøjskasse (og eventuelt andre apps) igen, da du har købt en udgave der kun virker i en bestemt butik. Det svarer lidt til at købe en ny bil af et helt andet mærke end den forrige, hvorefter man ikke kan bruge sin gamle tagbøjle, sine vinterdæk osv.

Hvis du holder dig til telefoner der bruger Google Play, hvis det er der du har købt appen eller Ipads og Iphones hvis du har købt den gennem Appstoren, så vil den også virke på den nye telefon. Hvis du har en Iphone virker den fx også på næste Iphone og Ipad.

Udtalelser

“Givende og hjertevarm App”

En glæde! Mindfulness og hypnose App på dansk. Denne har jeg savnet, både til eget brug samt til anbefaling i min dagligdag på klinikken.
Tak til Lotte Lykke Frederiksen, – autoriseret psykolog og specialist i klinisk psykologi og psykoterapi, som har udviklet denne brugervenlige, givende og hjertevarme App.”

Fysioterapeut Mette Grefstad

"Spot on"

Wow. Spot on! Det må jeg prøve!

Marie Rasmussen

"Jeg anbefaler til alle"

Når jeg har migræne, hjælper dine historier og værktøjer mig. Jeg anbefaler til alle, jeg kender"

Karin Hasling

“En unik terapi app”

"Oplever du, at der er ting, der bliver ved med at dræne dig for energi og gøre dig modløs? Oplever du sorg, stress, eller uro? Står du i en livssituation, der er svær at håndtere rationelt? Så kan denne app netop være det redskab du søger.

Nøgleordet er helende historier.

Formålet med at lytte til app’ens historier og øvelser er at hjælpe dig med at bearbejde svære eller ubehagelige tanker og følelser og derigennem styrke selvværd, selvfølelse og selvforståelse. En unik terapi app med karakteristiske farverige illustrationer.”

Psykolog Silas Risbjerg Terkelsen

“Det er som om jeg nu forstår mig selv bedre … og intet kan knække mig”

“Jeg har lyst til at skrive til dig og sige tusinde tak for de smukke og helende historier i din app. Jeg har været nede med stress og angst i det sidste halve år og er stille og rolig på vej op igen. Dine historier har hjulpet mig til at få grædt ud og mærke mine følelser igen. Især “Den ukuelige plante” har rørt mig dybt og der sker noget hver gang jeg hører den.

Det er som om at jeg nu forstår mig selv bedre og kan se mig selv i et andet lys, .. jeg er begyndt at få en følelse af “intet kan knække mig ” sådan virkelig helt nede maven. Og undervejs i historien oplever jeg lige præcis det jeg skal opleve, som om den var fortalt direkte til mig. At der er en anden vej til mig og min personlighed end den jeg har været på længe. En friere vej hvor der mere plads til mig og hvor jeg kan udnytte mit potentiale fuldt ud. I vejkanten sammen med de andre frie planter og ukrudt ..  din stemme har jeg efterhånden taget til mig som ren omsorg og moderlighed. Tusind tak.”

Mand på 44 år, der har været nede med stress og angst